KAUNEUDEN KUOLEMANSYNNIT

Ihanaa keskiviikkoa! ♥ Bongasin Lauran blogista tälläisen Kauneuden kuolemansynnit-haasteen ja päätin toteuttaa tämän, koska tykkään haasteista ihan hirmuisesti! ūüôā  Tällä kertaa en haasta ketään, mutta tän saa vapaasti toteuttaa, jos haluaa. En tiedä, että miks toi fontti on tänään tällänen, koitin muuttaa muttei onnistu..huoh..
1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?Käytin aiemmin aina Dolce& Gabbanan The One hajuvettä ja siitä tuli sellanen itsevarma fiilis. Nyt pidin pienen tauon tosta hajuvedestä, kun edellinen purkki loppui ja uus joululahjaksi saatu odottelee vuoroaan hyllyssä ūüėČ Täydellisen hajuveden lisäksi, tunnen itseni kauniiksi silloin, kun meikki ja hiukset on kohdillaan. Eli jossain juhlissa siis. Yleensä arkena hiukset on ponnarilla tai nutturalla ja meikkiä on hyvin vähän tai jos olleenkaan. Nyt varsinkin, kun en oo värjännyt hiuksia kohta 2 vuoteen, niin oon aika natural.
2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?Pitkät, sirot jalat.Oon aina ollut tällänen lättäjalka, jolla on paksut

Lue koko postaus tästä