Kauneusbloggaajien kesämiitti & Goodiebagin esittely Osa 1

Kaikki postauksen tuotteet ovat blogimiitin sponsoreilta saatuja ilmaistuotteita

Ihana Glitter Addikti -blogin Ansku lähti järjestelemään kesän aikana blogimiittiä kauneusbloggaajille, ja totta kai mä olin innolla osallistumassa kun selvisi, että miitti pidetään vieläpä Turussa! Mua harmittaa ihan hirveästi aina kieltäytyä niistä muutamistakin pr-tilaisuuksista, joihin yritykset mut ehkä saattavat kutsua, kun ne järjestetään yleensä aina Helsingissä ja arkena, jolloin oon töissä. Nyt lähdin kuitenkin innolla tapaamaan muita kauneus- ja kosmetiikkabloggaajia ja lopulta meitä kokoontuikin yhteen 17 bloggaajaa!
Ansku oli varannut Tiirikkalasta meille pöydän ja tää olikin ensimmäinen kerta, kun mä kyseisessä ravintolassa kävin. Ruoat oli herkullisia ja ravintola sponsoroi meille pienet alkupalat sekä alkumaljat. Mä menin ruoan suhteen ihan perinteisellä burgerlinjalla ja osa porukasta jatkoi iltaa vielä myöhemmin Turun jokilaivoille.

Blogimiitteihin kuuluu myös usein goodiebagit ja näiden sisällössä myös mulla oli näppini pelissä, sillä me autettiin Meikkiholisti -blogin Marin kanssa Anskua saamaan täytettä goodieabgiin ja hankittiin muutamia sponsoreita, joilta saimme lahjoja. Iso kiitos Anskulle, joka

Lue koko postaus tästä