Kauneushaaste

Maikun blogista napattu kauneushaaste. Näitä tykkään tehdä ja ehkä olen saman tai vastaavan joskus tehnytkin, mutta kerta kiellon päälle!

Pieni merenneito – yksin kivellä.  Kaunista ja melankolista.
Varhaisin meikkimuistoVarmaankin naapurin tädin kirkkaanpunainen huulipuna. Olin silloin pari-kolme -vuotias, ja jotenkin se kirkas puna otti silmään, jäi mieleen  ja herätti ihastusta. Oman ensimmäinen ”meikkini” oli Mirame-huulirasva, heh. Olin silloin varmaa viisivuotias.
Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasiAinakin puuteri, huulipuna ja rajauskynä ovat useimmiten matkassa. Varmaan monelle muullekin puuteri ja huulipuna ovat peruskäsilaukkumeikkejä. Rajauskynä on mukana varmuuden vuoksi, jos vesi alkaa valua silmistä. Ei ole kiva, jos rajaukset ovat jotenkin toispuoleisia ja vinksin vonksin.
Minä olen kuvassa etualalla – meikkipussi kädessä, Miramea huulilla, ”painava” rannerengas ranteessa, jalat tyylikkäästi ristissä ja resting bitch -ilme. Tukkatyyli hieman twiggymäinen laatikko 1960-luvun tyyli-ikonia matkien. Ikää nuorella ”kaunottarella” on kuusi vuotta! Ignooraa nuo muut tyypit; mitä lie hölmöläisiä! En tunne!
LempituoksusiKyllä se on aina ja toistaiseksi Chanel 5 olkoonkin kuinka mummomaista tahansa.
Henkilökohtainen kauneusvinkkisiKäytä aurinkosuojavoiteita, hyvä ihminen! Se

Lue koko postaus tästä