Kauneushoitola Reiko: HydraFacial tehokas pikakasvohoito

Kävin Kauneushoitola Reikossa HydraFacial kasvohoidossa.Se on ainutlaatuinen ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö vain n. 30 minuutissa.

HydraFacial-ihonhoitoteknologia perustuu hoitolaitteiden, niiden patentoitujen hoitopäiden, hoidoissa käytettävien ammattilaisseerumien sekä kotioloissa käytettävien kuluttajatuotteiden yhteistoimintaan.HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistanut, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Kauneushoitolan yrittäjä Anna on kauneushoidon  ammattilainen ja hänen kättensä jälki on tuloksellista.

Hoidon tuloksia voit käydä katsomassa täältä.
Sillä saadaan hoidettua niin liian rasvoittuvaa ihoa, auringon vahingoittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä kuin juonteita sekä ryppyjäkin.
Ihoni oli hoidon jälkeen kuulas ja kirkas.
Ja aikaa hoitoon meni vain puoli tuntia.
Hoidon jälkeen vilkaisin putkiloon, jonne oli mennyt ihoni epäpuhtauksia ja sitähän riitti, vaikkei ihoni mikään ongelmaiho olekaan.

Tämän upean ja tehokkaan hoidon löydät Käpylästä Kauneushoitola Reikosta,
Kullervonkatu 22, 00610 Helsinki

Puh: 046 561 7274  
Sähköposti: kauneushoitolareiko@outlook.comHydraFacial-laite kuvassa vasemmalla.

Lue koko postaus tästä