Kauneussuosikit X5

Tällä kertaa esittelen teille viisi kauneustuotetta, joista on muodostunut mulle luottotuotteita. Oon käyttänyt näitä kaikkia jo vuoden tai pari, ainoana poikkeuksena Maybellinen puuteri, jonka ostin kesän alussa. Huomasin muuten tätä postausta tehdessä olevani aikamoinen tarjoushaukka, koska nämä kaikki tuotteet ovat ostettu alennuksista. ūüėÄ Tässä siis mun viisi kauneussuosikkia!

Maybelline Fit Me Concealer Peitevoide
Peitevoide levittyy ja pysyy paikallaan hyvin. Tuote sopii niin tummien silmäalusten kuin näppyjenkin peittämiseen. Kätevällä aplikaattorilla saa annosteltua helposti sopivan määrän tuotetta. Tuotteessa on hyvin miellyttävä, pehmeä, voidemainen koostumus.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Puuteri
Puuteri kiinnittää meikkipohjan ja häivyttää ihon kiiltoa. Iho saa mattapinnan lisäksi sileyttä ja tasaisuutta. Puuteri ei tee tunkkaista tunnetta, vaan lopputulos on ihanan kevyt. Lisäksi mukana tulee kätevästi peili ja hyvä puuterivippa! Mulla on puuteri sävyssä 90 Translucent.

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide
Lumenen CC-voide antaa ihanan luonnollisen, kevyen ja heleän lopputuloksen. Plussaa suojakertoimesta! CC-voide on ihan täydellinen arkikäyttöön, mutta kaipaisin välillä esim. juhliin peittävämpää meikkivoidetta. Oon

Lue koko postaus tästä