KAUNEUTTA POHJOISMAIDEN SUURIMMASTA KAUNEUSBOXISTA – GLOSSYBOX FINLAND IS HERE

– Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boxi saatu.

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!

Kuinka moni on kuullut sellaisesta kauneusboxista, kuin Glossybox? Jep, aika ihana juttu vai mitä <3 Ja arvatkaa mitä, nyt vihdoin ja viimein tämä ihana juttu on Suomessa, wuhuu!

Glossybox on pohjoismaiden suurin kauneusboxi. Se on täydellinen tapa löytää uusia tuotteita kerran kuussa ilmestyvän yllätysboxin avulla. Tämä yllätysboxi sisältää viisi trendikästä kauneustuotetta, erilaisilta brändeiltä. Tuotteet pakataan aina ylelliseen boxiin, ainutlaatuisella teemalla. Näin ensimmäisen Suomi version boxi oli pakattu Glossyboxin ikoniseen ja tuttuun vaaleanpunaiseen boxiin.

Kun minulta kysyttiin, haluaisinko tutustua Suomeen juuri saapuvaan Glossybox-kauneusboksiin vastasin välittömästi kyllä! En tosin aikaisemmin ollut kuullut mitään tästä kyseisestä brändistä, mutta pikkuisen googlailun jälkeen olin tälle aivan myyty enkä millään malttanut olla jättämättä tilaisuutta. Siitä vain innolla odottelemaan paketin saapumista kotiovelle!

Tervetuloa maailmaamme täynnä kauneutta!

MANNA KADAR GLO ILLUMINATOR

Boxin ihanin ja ehkä itselleni mieluisin tuote oli tämä Manna Kadarin tuote, jonka esittelen teille nyt aivan ensimmäisenä. Kyseessä on nestemäinen vaaleanpunainen korostussävy,

Lue koko postaus tästä