Kauniissa merimaisemissa ja rennon tyylikkäässä asussa


Kauniissa merimaisemissa ja rennon tyylikkäässä asussa
Merimaisemat viime viikonlopun Baltic Princess risteilyltä, olivat todella huikean kauniit ja mikä parasta, niin aurinko paistoi todella kirkkaasti iltaan asti. Välillä jopa haastavan kirkkaasti, kun yritimme saada otetuksi kuvia, mutta ei toki voi valittaa. 

Kirjoittelinkin aiemmin siitä, kuinka matkustaminen, vaikkapa laivalla, sujuu mukavasti juuri housuissa ja paidassa. Housut saavat olla mielellään joustavaa materiaalia kuten nämä tanskalaisen valmistajan Cro housut ovat. Mukavaa, kun näissä farkuissa on tämmöinen pilkutuskuviointi, niin ne näyttävät hieman elävemmältä. Printti elää vielä vähän käytön ja pesujen mukaan. 

Vaaleansinisessä värissä ette minua ole nähneetkään, joten tämä ehkä oli hiukan oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista. Farkut kylläkin ovat kauniit juuri näin vaaleina, joten nämä varmasti ovat kesällä kovastikin käytössä. Merimaisemiin tämä sävy sopi todella hyvin.

Lahkeet olivat minulle ehkä hivenen pitkät, joten päädyin käärimään ne rennosti, sillä käytin laivalla päivisin citylenkkareita. Usein farkut kuitenkin kutistuvat pesussa, joten odotan nyt sen ensimmäisen pesun verran, että kuinka käy. Farkuissa on

Lue koko postaus tästä