Kaunis meikkipohja


Kaunis meikkipohja
Toimivat siveltimet ovat kaiken a ja o, kun meikkipohjaa ja meikkiä ylipäätään tehdään. Olen tottunut usein käyttämään sormia esimerkiksi meikkivoidetta levitettäessä, sillä minua hirvittää se määrä meikivoidetta, joka menee hukkaan, kun se tuntuu kaikki imeytyvän siveltimeen. Joskus on kuitenkin testattava uusia menetelmiä, joten sormia ei nyt käytetty.

 Sain testiin erilaisia Kicksin siveltimiä, joten halusin testata, toimiiko ne. Samalla halusin nähdä saadaanko siveltimillä paremman näköisemmän meikkipohjan vai onko se vain huuhaata. Aloitin ihoni kosteuttamisella ja primerin levittämisellä, jonka jälkeen taputtelin kasvoilleni punaisuutta peittävää vihertävää peitevoidetta, Isadoran colorcorrecting concealer wheelistä. 


Peitevoidetta töpöttelin tummien silmien alle ja peittelin muutamia pieniä virheitä käyttämällä Isadoran Cover Up  Long-wear Cushion Concealer tuotetta. Tuotteessa on pallomainen pehmeä annostelia ja sillä voi taputella tuotetta iholle,  mutta kyllä sitä hiukan piti sormilla tasoitella.Seuraavaksi otin käyttöön Kicksin Stippling-siveltimen, jolla levitetään meikkivoide ihoon kevyesti pyörivin liikkein. Päälle sivellään kevyesti irtopuuteria meikin kiinnittäjäksi.


Nestemäinen contour saa minut hieman epäilevälle kannalle, sillä koen, että se vanhentaa minua.

Lue koko postaus tästä