Kaunis sunnuntai

Eilen oli aivan ihana päivä Helsingissä, aurinko paistoi, oli hieman pakkasta ja tuuli ei tuivertanut. upea, raikas ulkoilusää. Monet ihmiset näyttivät olleen samaa mieltä asiasta kanssamme, koska niin monet olivat lähteneet ulkoilemaan. Härdelli ei vieläkään päässyt mukaan kovan yskän vuoksi vaan vain me kaksi, mies ja minä lähdimme pienelle reippailuretkelle kuvaamaan ihanaa Vantaanjokea.
Olen tarvinnut erittäin paljon nyt veden äärellä olemista ja meren tyrkyistä kun pääsee joelle, niin maailma on ihan toinen. Joen virtaus oli mieletöntä, sitä ei samanlailla nää kuvissa miten sen näkee luonnossa. Vesi tekee upeita kuvioita virtauksen vuoksi. Millainen voima se onkaan, joki on yhtä kesytön kuin merikin, ei samalla voimalla mutta kuitenkin.
En tarkentunut ottaa takkia pois niin ette valitettavasti saa nähdä ihanaa neulettani, jonka olen ommellut aikaa sitten. On todella ihana tehdä löytöretkiä omaan vaatekaappiin ja ottaa käyttään vaatteita, joita ei ole aikoihin käyttänyt. Yleensä kun laitan sellaiset vaatteet hope-yhdistykselle, joita en siivouksen välissä ole käyttänyt mutta

Lue koko postaus tästä