Kaupunkiviljely- ja puutarhakesä 2019

Mennyt kaupunkiviljelykesäni poikkesi aika paljon edellisistä. Puutarhahommat keskittyivät käytännössä pelkästään viljelylaatikoille, sillä parvekepuutarhassa ei menestynyt juuri mikään. Niinpä kasvivalikoima oli suppeampi ja avomaaolosuhteiden mukainen, eikä puutarha-askareiden parissa tullut vietettyä ihan niin paljon aikaa, kun viljelykset eivät sijainneet suoraan kotona vaan kävelymatkan päässä.

Krassit rönsyilivät viljelylaatikoilla heinäkuussa. (Kuvassa itse asiassa naapurin laatikko eikä omamme.)
Bloggasin puutarha-askareista valitettavasti todella vähän. Syynä olivat paitsi reissaamiseni ja muut kiireeni, jotka pitivät minut hyvän aikaa kesästä poissa blogin äärestä, myös postattavan materiaalin vähyys. Parvekepuutarhassa en pahemmin kuvannut, eikä siitä ollut paljoa kirjoitettavaakaan. Viljelylaatikoiden kuulumisista olisi toki voinut kirjoittaa enemmän, mutta valokuvista oli niiltäkin osin pulaa.

Kirjoitin kesällä niinkin vähän kuin vain kaksi puutarhapostausta, yhden parvekepuutarhasta ja toisen laatikkoviljelystä. Keväällä postasin myös kerran parvekepuutarhan kuulumisia ja kirjoitin puutarhamessuista. Lisäksi julkaisin koosteen viime vuodelta. Jos huonekasvijuttuja ei oteta lukuun, niin tänä vuonna blogiani ei ole voinut pahemmin puutarhablogiksi laskea. Ensi vuonna sitten taas paremmalla menestyksellä!

Herne oli tänäkin kesänä tosi

Lue koko postaus tästä