Kausien välillä ja kurkkaus arkeen.

Kuinka monella sielä ruudun takana on tällähetkellä totaalinen kaaos eteisessä? HEP! Hikipisarat nousee pintaan kun katselen tuota vaatekasojen määrää. Meidän eteinen kun ei ole mikään tilaihme. Ja arvatkaa mitä. Meillä ei täällä etelässä ole kaivettu vielä edes talvivarustuksia esiin! On softshelliä ja kuorivaatetta. Ja tietty niiden alle villaa (täys, puu, sekä merino), fleeceä ja ties mitä muuta. Huomiselle oli luvattu jopa yksi miinus aste, talvi! Tule jo!


MUTTA HEI! Mä kirjottelin viimeksi meidän Kaksplussan bailuista, eli aikaa on mennyt (taas) tovi jos toinenkin. Pieni postauskärpänen onkin pitkästäaikaa puraissut takapuolesta koska luonnoksia on syntynyt aika tiuhaan tahtiin. Ihan jopa tuntuu että tää blogi vois kaivautua pölykerroksen alta. Jää nähtäväksi, yhtälailla kun toi eteisen kaaos.

Meidän syksy on hujahtanut niin vilinässä etten oo itsekkään pysnyt perässä. Minulla on uudet työkuviot, meillä on perheen sisällä haaveita (ei vauva! :D) ja tytöillä menee kivasti päiväkodissa. Oon helppottanut meidän ruuhkavuosia tekemällä töitä vaan puolet viikosta ja tähän

Lue koko postaus tästä