Kaveri kylässä ilman äitiä

Tuleva kouluikä lähenee uhkaavasti ja juuri muutama viikko sitten tuli postiluukusta päätös eskaripaikasta. Me saatiin onneksi paikka samasta päiväkodista missä neiti on tällä hetkellä ja näin ollen jo todella tärkeäksi tullut kaveriporukka pysyy samana.

On ollut ihanaa seurata äitinä kuinka tärkeäksi osaksi elämää kaverit on muodostuneet ja erityisesti sitä yhteyttä minkälainen se on samanikäisten tyttöjen kesken. Olen niin onnellinen, että meidän ajoittain ujokin tyttö on onnistunut löytämään niin monta samanhenkistä tyttöä ympärilleen ja heillä näyttää olevan ihan super hyvä meininki päiväkodissa keskenään.

Viskari vuosi on tuonut tullessaan myös kaverien luona kyläilyt. Alku järkytyksen jälkeen tää onkin aika super jees juttu, että neidin pystyy vaan heittämään ovelta kaverille kylään ja jatkaa matkaa vaikka vaan yhden lapsen kanssa. Ja tämä toimii erittäin hyvin myös toisin päin, sillä jos samanikäinen kaveri on kylässä niin leikit sujuu ainakin tällä hetkellä paljon paremmin kuin, että sisarukset taistelisivat huomiosta keskenään. Tytöt yleensä ottavat myös hyvin pikkuveljen mukaan leikkeihin,

Lue koko postaus tästä