Kaverikeinu atc


Osallistuin keväällä Estherin järjestämään  askartelutarvikevaihtoon, jossa tehtiin vaihtoparille myös atc-kortti ystävyys-teemalla. Halusin kokeilla jotain erilaista ja se idea poiki lopulta kaverikeinun.

Kaverikeinussa voit keinua yksin ja ajatella, että kaveri on keinunut siinä myös tai voit keinua yhdessä kaverin kanssa. Kaverikeinu on kaikille yhteinen ja  siinä tulee hyvä mieli jokaiselle.


Vaihtoparini oli minulle uusi tuttavuus ja välimatkaa meillä on. Siitä sain idean kuumailmapalloon, jolla pääsisin hänen luo. Tai perhosen siivet kasvattamalla, tai liikkuen kuin istuen, eli kaverikeinussa haaveillen mielikuvamatkalle.


Tyttö keinussa pitää muutes keinun naruista kiinni, vaikka hiukset peittävätkin sen kuvissa. Tottakai! Ja hiukset ovat hulmuavat.


Pienissä vauhdeissa kaverikeinu-kyltti paljastuu.


Keinu on laitettu kaikista korkeimman puun korkeimpaan oksaan kiinni, jotta halutessaan voi ottaa niin kovat vauhdit, että lentää tähtiin saakka ja takaisin. Lapsenakin halusin keinua taivaalle asti. Kuuhun asti, avaruuteen asti…


Onko sinulla keinumuistoja?
Olisi kiva kuulla.

Minulla oli ihana mekko, jonka sain isäni puolen Kanadan sukulaisiltani. Se oli musta, siinä oli olkaimet ja röyhelöhelma. Lisäksi mekossa oli suuria,

Lue koko postaus tästä