Käytettyjen hääpukujen loistoa + alekoodi

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Wedding Garagen kanssa.

Tänä päivänä häiden järjestäminen on aika valtava bisnes. Siihen kuluu tonneittain rahaa, vaikka kuinka säästöbudjetilla yrittää häät järjestää. Ongelmaan vastauksena morsiamet ja muutamat yrittäjät ovat ryhtyneet myymään edullisemmalla hinnalla käytettyjä häätavaroita, jolloin uusilla hääpareilla on mahdollisuus säästää hieman rahaa ostaessaan tavaraa ja saada hieman rahaa takaisin myydessään hyväkuntoiset häätavarat uudelleen käyttöön.

Yksi tälläinen käytetyn ja käyttämättä jääneen häätavaran liike on Wedding Garage, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Jyväskylässä. Wedding Garagen valikoima sisältää pääosin hääpukuja, mutta valikoima muuttuu sitä mukaan, kun sinne tuodaan häätavaraa myyntiin. Pukujen värit, koot ja mallit vaihtelevat ja harvoin kaupassa on useampaa samaa mekkoa.


Mä ite mietin pitkään käytetyn hääpuvun hankkimista, kierrätys ja budjetti mielessä, mutta päädyin sitten uuteen pukuun, kun edullisesti eteen pompahti. Käytettynä löytää erinomaisessa kunnossa olevia tai jopa käyttämättömiä pukuja todella hyvin hinnoin. Välillä yksityishenkilöillä on valitettavasti ajatuksena, että ”maksatetaan hääpuku uudella ostajalla”, mikä on tietenkin väärin. Käytetystä pitää pystyä maksamaan vähemmän

Lue koko postaus tästä