Keltainen pellavamekko

Ostin joitain vuosia sitten Marimekon ysmyistä keltaista pellavaa, ajatuksena tehdä sohvatyynyihin päälliset. Saatuani kankaan käsiini tajusin, että olisi pyhäinhäväistys tehdä näin ihanasta ja ohuesta pellavasta jotain tylsiä tyynynpäällisiä – varsinkin, kun meidän sohvatyynyt viettävät 90% ajastaan lattialla lasten leikeissä… Keltainen väri kuitenkin vähän jarrutti vaateajatuksia, joten kangas päätyi kaappiin odottelemaan parempia aikoja. Ehdin jo tuomita hutiostoksi koko rievun, kunnes ompelin itselleni tuon edellisessä postauksessa nähdyn paidan ja tajusin, että keltainen ei ole huono väri vaatteessakaan!

Aika mahtavaa oikeastaan, koska nyt mun ei tarvitse vain tyytyä kuorruttamaan kotia keltaisella :D, vaan voin myös pukeutua siihen. Keltainen on ihan mahtava väri, se piristää, voimaannuttaa ja tekee iloiseksi!
Kaavan nappasin inhokkiburdasta, jonka kaavoista vähän räkytin edelliskerralla… tällä kertaa kaks-neliöö ja surautus -mentaliteetti kuitenkin palveli tarkoitustaan, sillä halusin jotain mahdollisimman puhdaslinjaista ja simppeliä. Kangasta myös oli vain yksi hikinen metri, joten mitään ihmeellisiä kikkailuja ei voinut harrastaa. (Mistä tulikin mieleeni, että miksi, oi miksi, mä tilaan

Lue koko postaus tästä