Keltaiset mattakukat

Osan suomalaisten kynsibloggaajien blogeissa on pyörinyt viime kesästä saakka kuukausittainen lakkaushaaste. Itse en kuitenkaan ole tähän (ainakaan vielä) lähtenyt mukaan, sillä en omia aikatauluja tiedä montaa päivää eteenpäin. Mutta haastetta on mukava seurata ja miettiä millaisilla kynsillä sitä itse olisi ottanut osaa ūüôā Näihin kynsiin olen saanut tai siis ottanut idean Timantteja kynsillä -blogin Lauran kynsistä, jotka hän teki ensimmäiseen lakkaushaasteeseen. 

Pohjalta löytyy vaaleanharmaa Picture Polishin Lakodom. Lakan päälle leimasin mustalla ja hopealla tekstileiman Moyran mini 101 Angels will cry -laatasta. Leimadecalkuvio on Moyran 61 L’amour laatasta, jonka väritin PP:n Glitchillä ja Poohilla. Lopuksi vielä mattasin Kiara Skyn mattapäällyslakalla koko komeuden. 

En muista milloin viimeksi olisin väritellyt leimoja. Se vie yllättävän paljon aikaa, kun rupeaa useamman kuvan värittelemään. Nytkin sain etsiä ensin sopivat leimauslakat + leimasimet, että kuvio nousi täydellisesti. Nyt onneksi kuvio nousi virheettömästi useampaan leimasimeen ja sai työskenneltyä astetta nopeammin. Osaatte varmaan kuvitella tilanteen, kun ei toimi kuin yksi ainoa

Lue koko postaus tästä