Kemikaalitonta kasvojen putsaamista

Jostakin boxista, joulukalenterista tms. tuli tällainen ihanan pehmeä, mikrokuituinen meikinpoistoliina, jota nyt olen käyttänyt jonkin aikaa.


Minulla on aiemminkin ollut (pinkki) mikrokuituliina kasvojen puhdistukseen, mutta se on enemmän muistuttanut sellaista siivoukseen käytettävää liinaa, ja sekin on hoitanut hommansa erinomaisesti. Tämä liina taas näyttää patalapulta ja on erittäin miellyttävän pehmeää ja sanoisinko, että karvaista materiaalia.


Mikä näissä liinoissa on parasta, ne voi laittaa pesukoneeseen, sillä toki niihin meikki tarttuu ja sitä myötä ne likaantuvat. En tosin pese joka käytön jälkeen, mutta ehkä kerran viikossa tai kahdessa. Toki huuhtelen sen käyttöjen välillä.


Mikrokuituliina on toki keinokuitua, eikä sen ”hyvyydestä” luonnolle voi paljoa sanoa, mutta voiko kosmetiikan ja puhdistusaineiden vaikutuksesta luontoon sanoa mitään oikein hyvääkään? Noin yleisesti. Tällaista liina voi käyttää liki loputtomiin. Tuon edellisen liinani hankin varmaan 10 vuotta sitten, ja yhä se pelittää hyvin. Reissussahan tämä on aivan loistava, sillä se ei vie paljoa tilaa matkatavaroista ja sen voi jopa viedä lentokoneen kabiiniin.


Oikeastaan tästä

Lue koko postaus tästä