KENGÄT HÄIHIN

Löysin vihdoin ja viimein mieheni siskon häihin mekon tai oikeastaan kaksi! Ajattelin ottaa molemmat mekot matkaan ja päättää vasta ennen häihin lähtöä kumman mekon puen päälleni. Mekoista kuitenkin myöhemmin lisää, nyt puhutaan hieman kengistä.

Kun olin mekon (mekot) löytänyt niin tiesin millaiset kengät voisin hankkia. Klikkailin Zalandoon väriksi mustan ja kokoluokkaan oman kokoni ja kohta minulla olikin monta vaihtoehtoa auki sivulehdissä. Näistä monista vaihtoehdoista valitsin lopulta Anna Fieldin korolliset avokkaat, joissa on kiva rypytys yksityiskohtana.

En halunnut yli 10cm korkoja, joten se oli oikeastaan suurin syy miksi päädyin näihin kenkiin. Karsin vaihtoehdoista kaikki yli 10cm korkoiset kengät ja Anna Fieldin korkkarit olivat kaikista eniten mieleeni vaihtoehdoista, jotka jäivät jäljelle. Näiden hintakaan ei myöskään kirpaissut rahapussia, koska ne olivat alennuksessa ja maksettavaa jäi vain alle 23€. Sanoisinko, ettei paha.

Jos pitää kaivella joku huono asia uusista kengistäni, niin se on niiden materiaali. Kenkiin jää todella helposti kaikki vaaleat roskat kiinni. Esimerkiksi näistä kuvista voi

Lue koko postaus tästä