Kenkien uusi ilme


Eilen lähdettiin Nihtisiltaan katselemaan lappua ruokapöydän yläpuolelle ja löytyihän sieltä sellainen, joka toimii meille. Tietenkin ilmaisosatolla piti myös käydä ja sieltä löytyi pari asiaa, jotka nappasin mukaani. Näistä parista löydöstä postaan nyt lähiaikoina teille pakkailun lomassa. Työpiste alkaa näyttää tyhjälle kun osa materiaalista on pakattu ja lehdet on laitettu myös laatikoihin. Lumppis-projekti on nyt hetkisen jäissä, vaikka senkin tiimoilta koitan saada muutamia töitä valmiiksi ennen muuttoa.

Eilen käytiin siis metsästämässä lamppua, joka tietenkin löytyi Nihtisillasta, kuvia pääsette ihailemaan sitten kun laitetaan uutta asuntoa pystyyn. Kiertelin aika pitkään myymälää, jotain pientä lähti mukaan mutta ihan hirmuisesti ei viitsi hankkia tänne muuton keskelle. Hankitaan sitten kun tuo muutto on tapahtunut. Meillä kun on muutamia juttuja, joita pitää vielä hankkia tuonne uuteen asuntoon.
Ilmaisosastolta löytyi pari laukkua ja kengät, kaikki kolme asiaa on enemmän tai vähemmän huonossa kunnossa ja joutuivat heti korjattavaksi. Ensimmäisenä sain valmiiksi itselleni kesäkengät. Kengät olivat valtavan pölyiset ja rispaantuneet, joten aloitin

Lue koko postaus tästä