Kenkiin mahtuvat villasukat taaperolle +ohje

Ohuet sukat talvikenkiin
Tiedätkö sen tunteen kun ulos pitäsi mennä, mutta lapasia ei löydy ja sukatkaan ei mahdu kenkiin.  Nykyajan kenkiin, ei mahdu tavalliset villasukat ja monta paria on jäänyt käyttämättä. Kokeilin  ohuita sukkia kolmevuotiaalle ja tässä ohje! 

Moni miettii villalangan kestävyyttä ja valitsee sekoitelangan. Meillä nallet ja seiskaveikat ovat olleet kestäviä, mutta jääneet käyttämättä, kun sukat mahtuvat vain vauvatossuihin, kumisaappaisiin ja luistimiin.  Nyt tarvitaan sukat jotka mahtuvat talvikenkiin. 

Pakkaset tulivat ja niiden mukana pieni extra lasten talvivaateiden pukemisralliin. Ja voit arvata, että etsiessä lapasia hanskojen sisään löytyi vain yksinäinen lapanen ja villasukatkaan eivät mahtuneet kenkiin.

Laatikko on täynnä sukkia, mutta ne villasukat mahtuivat vain toisen lapsen 2 numeroa suurempiin kenkiin! Tajusin, ettei paksut villasukat mahdu omiinikaan. Ei siis ihme, että useat parit pieniä villasukkia on jäänyt käyttämättä, kun meillä on ollut kumisaappaiden sijaan Vikingit klik*, joiden sisään ei mahdu mitään, vaikka ne varpaan kaivamatkin on jo vaihdettu suurempiin. Näin oli myös viime vuonna,

Lue koko postaus tästä