Keramiikkavetimet, handmade with love

Tein savesta nuppeja naulakoksi ja vitriiniin

Niin ihanat vetimet! Löysin uudet keramiikkanupit  vasta maalattuun vitriiniin. Ne olivat keramiikkakurssin tuotoksia viime vuodelta.

Ihanaa! Voin viimein esitellä teille nuppini! Siis keraamiikassa tekemäni vitriinin ovien vetimet, jotka odottivat melkein  vuoden käyttöön pääsyä. Nyt kun maalasin vitriinin saatoin vaihtaa kahvatkin itse tehtyihin.

Vitriinissä säilytän Lomonosovin kuppejani, joten valkoinen keramiikka sopi kivasti kaveriksi. Tosin onhan nuppini aika kotikutoisia keisarilliseen posliiniin verrattuna, mutta meillä taitaa ainakin tavarat olla sulassa sovussa vinksin vonksin.

Olin piilottanut kauniit kuppini kaapin perukoille, mutta nyt tavarapaljoudesta karsitussa vitriinissä ne pääsevät paremmin esille ja käyttöön.

Ihanaa kimallusta. Vitriinistä tuli upea kun laitoin sisään lasipalloista tehdyn valonauhan. Osallistun tällä kuvalla Pienen linnun Makrotex-haasteeseen, jonka aiheena on kimallus. Muistatteko nämä astiat tästä heinäkuisesta postauksesta?  

Ilman kimaltelevia jouluvaloja kauniit kupit jäävät vitriinissä vähän pimentoon.

Tein nuppeja erilaisia, jotta voisin käyttää niitä eri paikoissa. Osa nupeista on menossa naulakoksi, mutta en ole vielä raaskinut tehdä reikiä ehjään vasta maalattuun seinään.

Minulla on niin

Lue koko postaus tästä