Keräsin koko sarjan…

Mie alan olemaan pikkuhiljaa takaisin elävien kirjoissa. Se on kyllä toi selkä, kun se menee, niin siitä on hauskuus kaukana. Eikä sitä tule ajatelleeksi kuinka se vaikuttaa koko arkielämään, jos ei ole jotunut taistelemaan kipeän selän kanssa. Miut se kaatoi pariksi viikoksi sängynpohjalle. Ei puhettakaan mistään koneella istumisesta, kynsien lakkaamisesta, siivouksesta (no tämä ei nyt niin haitannut) tai ylipäätänsä mistään toiminnosta seisaalleen tai istualleen.
Mutta nyt mie olen saanut itseni kuntoon, Nanne – selkä 1-0.


Jotkut teistä varmaan muistaa, että mie hurahdin vuosi, kaksi (?) sitten ihan täysin Dance Legendin (DaLe) Wow Prism kokoelman lakkoihin. No nyt on se päivä koittanut, että olen saanut hamstrattua koko sarjan itselleni! Wuhuu! Kokoelmaan kuuluu 24 lakkaa, jossa kaikki lakat on valmistettu crellypohjiin säästelemättä holohitulaa. Ja lakkojen värit aaah! Toinen toistaan upeammat värit!
Miulla on ollut tässä tarkoituksena tehdä postaus koko kokoelmasta, mutta tielle on tullut muutama muuttuja. Ehkä joku päivä saan sen postauksen toteutettua.

Nyt kynsillä nähtävä Prismi on

Lue koko postaus tästä