Kermainen kanttarellipasta

Pari vuotta sitten en olisi voinut ikinä uskoa, että joskus pitäisin sienistä tai tekisin sieniruokia itse omassa keittiössä. Niin ne mielipiteet ja ruokatottumukset vaan muuttuvat kun elämään astuu ihminen, joka laittaa maistamaan kaikkea. Sienien lisäksi oon oppinut syömään erilaisia lihoja kun meidän suhteen alussa söin lähinnä vain kanaa…Anyway, edellisesti reseptipostauksesta alkaa olla jo sen verran paljon aikaa, että nyt olisi hyvä aika jakaa teille herkullisen ja erittäin helpon kanttarellipastan ohje!

Tarvitset;
Tagliatelle pastaa oman tarpeen mukaan
Tuoreita kanttarelleja n. 1-1,5litraaVoita tai öljyä3-4dl ruokakermaa1-1½ rkl vehnäjauhojaSuolaaPippuriaKoristeeksi esim. basilikaa ja parmesania
Paista kanttarelleja voissa tai öljyssä kunnes neste on haihtunut. Laita pastat kiehumaan. Mausta oman maun mukaan. Sirottele jauhot sienien päälle ja kääntele varovasti. Lisää kerma. Jos kastike on liian ”juoksevaa”, lisää jauhoja.
Tää kastike sopii niin pastaan kuin vaikkapa pihvin kaveriksi. Sienet on itsessään jo niin täyttäviä, ettei laitettu kastikkeeseen mitään muuta, mutta esim. kirsikkatomaatit olisivat sopineet tähän pastaan vaikka koristeesi. Itse heitin päälle pari basilikan

Lue koko postaus tästä