Kerrankin koroissa


Nyt on käsillä harvinainen hetki, sillä olen pitkästä, pitkästä aikaa kipitellyt menemään koroissa. Asian harvinaislaatuisuudesta kertoo se, etten edes muista, milloin viimeksi olen käyttänyt muutamaa senttiä korkeampia korkoja.

Vielä opiskeluaikoinakin kopistelin koulun pitkillä käytävillä melkein aina koroissa (jälkeenpäin en voi kuin ihmetellä miksi), mutta mitä useampi vuosi on kulunut, sitä useammin valitsen jotakin mukavampaa. Katujen kuivuttua tennarit ja ballerinat juurtuvat kiinni jalkoihini, ja talvisinkin liukastelen mieluummin matalapohjaisissa saapikkaissa.

Silti toisinaan on näitäkin päiviä, kun on korkeat korot ja hiukset auki ilman mitään syytäkään. Tällaisilla asioilla on tuntunut viime aikoina olevan vähemmän merkitystä, mutta ehkäpä vuodenaikojen vaihtuessa skarppaan vähän näissäkin asioissa.

Näille Calvin Kleinin kiilakorkonilkkureille on annettava kyllä tunnustusta, sillä sen lisäksi, että ne ovat palvelleet jo vuosia kuin uuden näköisinä, ne ovat myös mukavan tukevat ja hyvät jaloissa – vaikka korkoa on huimat 12 cm.

Tuntikausien kävely alkaa näissäkin tuntua, mutta lauantai-iltapäivänä rauhallisesti Sorsapuistossa lompsiessa korkeammatkaan korot eivät haittaa. Rauhalliset, hitaat iltapäivät ja iltakävelyt,

Lue koko postaus tästä