Kerrankin kuulokkeet, jotka pysyvät

Sudio Sweden langattomat kuulokkeet
Tiedättekö, kun joskus kohdalle osuessa vain kolahtaa? Ja joskus käy niinkin onnekkaasti, että se on vain rakkautta ensisilmäyksellä?
Voisin sanoa olevani entinen materialisti. Nykyään materia ei määrittele onnellisuuttani, mutta rehellisesti joskus jokin ruoka, vaate, kengät tai tässä tapauksessa kuulokkeet aiheuttavat rakkautta materiaa kohtaan.
Tiedättekö myös sen ärsyttävän tunteen, kun olette salilla, kävelyllä tai kotona, ja nappikuulokkeet tippuu koko ajan korvasta ulos? Ja niitä täytyy olla tukkimassa koko ajan uudestaan ja uudestaan korviin? Ja kokeilet monia erilaisia kuulokkeita, ja aina sama homma.
Olen ollut vuosia jo salilla kuntosalin oman musiikin varassa. Kävelylenkit olen täyttänyt ajatuksillani. 
Sudio Sweden Tre Pink
Mulla on ollut nyt noin kuukauden ajan Sudio Swedeniltä Tre -kuulokkeet käytössä. Kuulokkeet on suunniteltu aktiiviseen käyttöön, ja pakko myöntää, että nämä on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T. Olen rakastunut ja löytänyt kuulokkeista sen oikeani. Langattomuus helpottaa aivan älyttömästi musiikin kuuntelua treenatessa, kun ei tarvitse miettiä mihin sotkee piuhat.In Ear -malli tukikaarilla pitää kuulokkeet kokoajan korvissa, eikä nämä ole

Lue koko postaus tästä