Kertaus on opintojen äiti: miten hoidan ihoani (toivepostaus!)

Postasin jokin aika sitten ihonhoitorutiineistani (tässä), mutta homma jäi pahasti puolitiehen, koska luettelin lähinnä vain tuotteet, joita käytän, en sitä miten niitä käytän. Uusi yritys siis eli nyt kerron miten niitä tuotteita käytän. Kiitos valppaille lukijoilleni, joka ystävällisesti kyselivät tarkennuksia. Pahoitteluni, että menin aiemmassa postauksessa suoraan oikotielle. Jos tekisi kerralla asiat kunnolla, niin ei tarvitsisi niihin enää palata. Well, jotkut tuotteet ovat muuttuneet sitten aiemman postauksen vaihtelunhalun tai tuotteen loppumisen vuoksi. Käytän toki muitakin tuotteita, koska tykkään testailla (kuten kaikki kauneusbloggaajat)  etenkin erilaisia seerumeita ja muita täsmätuotteita, mutta tässä siis ne tuotteet, joita käytän vakituisemmin. 

AamutoimetCeraVe Hydating Cleanser (tai  Philosophy Purity 3-in-one Cleanser) – nämä kaksi ovat lemppareita hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen kasvojen puhdistukseen aamuisin. Haluan myös aamulla putsata kasvot kunnolla.

CeraVe Micellar Cleansing Water (tai SoBio Hydra Aloe Vera Soothing Micellar Water) – käytän joka aamu myös misellivettä täydentämään puhdistusta. Niin ikään CeraVen misellivesi ja SoBion pinkkikorkkinen misellivesi ovat suosikkejani. Muita misellivesiä käytän satunnaisesti,

Lue koko postaus tästä