Kesä-Hanko – parhaat palat


Hanko on taas tämän vuoden osalta koettu. Jäljelle jäi päivettynyt iho, keventynyt mieli, auringossa virttyneet rantapyyhkeet, merivedessä venähtäneet uikkarit ja muutama rantakassiin homehtunut simpukka – matka oli siis oikein onnistunut!

Hangossa levähtämisen jälkeen olikin hyvä kiivetä Kolille ja seikkailla Tukholmassa, mutta niistä lisää myöhemmin, kunhan olen saanut kaikki 4000 kuvaa läpikäytyä.

Viime vuodet Hankoa on hehkutettu enenevissä määrin niin blogeissa kuin mediassakin. Mutta mitä Hangossa kannattaa tehdä, nähdä, syödä ja kokea?

Katso alta vinkit!

Fiilistele
Hangossa ehdottomasti tärkeintä on tunnelma. Viimeistään lehmusten reunustamalle Bulevardille käännyttäessä on hyvä unohtaa aikataulut, to do -listat, kiireet ja tavoitteet, ja antaa Hangon uniikin tunnelman viedä mennessään.

Rannat
Hangosta todella löytyy rantoja joka makuun, sillä hiekkarantoja on peräti 30 kilometrin edestä. Vesiurheilijat suuntaavat Tulliniemeen, jonka ranta soveltuu purje- ja leijalautailuun. Lapsiperheiden suosiossa on puolestaan matala Plagen (eli Tennisranta), josta löytyy kenties Euroopan ainoa vesikaruselli. Oma suosikkini on rauhallinen Bellevuen ranta Plagenin ja Neljän Tuulen Tuvan välissä.

Ravintolat
Itäsataman suloisista punaisista rantamakasiineista löytyy syötävää joka

Lue koko postaus tästä