Kesä -ja heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Kesä on aina sellaista aikaa, että kosmetiikkaa kuluu keskimääräistä vähemmän tai tuotteiden käyttö jakautuu kun käyttöön tulee kesätuotteet ja siksi päätin nytkin yhdistää kesä ja heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet tähän yhteen ja samaan postaukseen.

KASVOJEN PUHDISTUS
BeeVenom voidemainen puhdistusaine joka sulaa käsissä ihanan öljyiseksi ja puhdisti meikin tosi hyvin. Harmi, että koko oli näin pieni, olisin voinut käyttää pidempäänkin 5/5.           Cien kasvopyyhkeet ovat Lidlin yksi suosikkituotteista. Hintalaatusuhde on täydellinen, mulla on näitä aina kotona ja mökillä. Käytän näitä myös ihan käsien putsaamiseen mökillä,  mutta niillä puhdistuu kasvotkin 5/5.
           Ecooking geelipuhdistusaine oli ihan toimiva tuote ja kirjoitinkin tuotteista jonkin aikaa sitten täällä. Putsariksi oikein hyvä ja toimii puhdistukseen muuallakin kun kasvoilla 4/5.
Lumene silmämeikinpuhdistusaine on ties kuinka mones pullo, tällä lähtee vedenkestävä meikki helposti ilman että tarvitsee hieroa silmiä eikä kuivata 5/5.
Puhdistuspyyhkeet tuli jokin aika sitten kauneusboksissa ja ovat hyväksi havaittuja mökillä ollessa. Helppo puhdistaa meikki ja iho jää hyvin kosteutetuksi.

Lue koko postaus tästä