Kesää kynsille

Nyt kun viime lakkaukset oli yhtä taistelua, tällä kertaa halusin tehdä helpot ja nopeat lakkaukset. Ja satavarmat, jotka onnistuvat. Niimpä kaivoin Helmeristä siirtokuvat esille 😛
Löysin decalskansiosta jämäarkin kuvia, jotka mielestäni sopivat hyvin kesään ja vielä paremmin näin sadepäivään (täällä tulee taivaan täydeltä vettä…) 😀

Siirtokuvat ovat MILVin kuvia arkista N 271. Hain kukista väri-ideaa lakalle ja päädyin (yllätys!yllätys!) Picture Polishin lakkaan Summer (reborn). Olen ostanut tämän lakan jo maaliskuussa, mutta se pääsi vasta nyt kynsille koristeluineen… Summer vaati kolme kerrosta peittävyyteen. Mutta oli helppo lakattava.

Minen kyllä osaa päättää kumpi Summereista on kauniimpi lakka. Molemmissa on oma juttu, joka tekee lakasta ihanan. Ehkä tämä uusi versio sopii paremmin kesään. Miun mielestä siis.
Siirtokuvia oli jäljellä vain kahtiin kynsiin per käsi, joten muut kynnet sai valkoiset niitit koristeeksi. Tämä oli kyllä helppo, nopea ja satavarma lakkaus 😀 Mutta siitä huolimatta tykkäsin kokonaisuudesta ja viihdyin kynsillä monta päivää.

Kumpi lakka siua miellyttää enemmän,Summer vai Summer (reborn)?
*

Lue koko postaus tästä