Kesäinen huhtikuun loppu

Yli 20 asteen lämpötiloja, vihreää nurmikkoa, koivunlehtiä, kukkivia vaahteroita, kirsikkapuita ja valkovuokkoja – tämähän kuulostaa ihan toukokuun puoliväliltä. Sellaista on täällä Turussa nyt. On ollut jo viikon päivät. Ihan kuin olisi teleportattu Viroon tai jotain. En tiedä, onko tämä järkyttävää vai ihanaa. Kukat ja linnut ja kevään heleä vehreys – niitä on ollut kovasti ikävä. Ampiaisia en sen puoleen vielä kaipaisi, ja ajatukset tietysti harhautuvat vähän ahdistavan usein ilmastonmuutokseen. 


Minulla on ollut monen sorttisia kiireitä. Olen kirjoittaa naputellut aivan hulluna, mutta vaihteeksi en blogia vaan lehtijuttuja. Lehtihommat ajavat luonnollisesti blogiharrastuksen edelle, sillä niistä maksetaan. Ohessa olen yrittänyt ennättää retkeillä retkeilemästä päästyäni, sillä juuri nyt siihen on sellainen hyvä veto ja virta. En malta olla lähtemättä, kun luonnossa tapahtuu niin paljon.

Viime viikolla kyllä pyörähti pari päivää kotona vatsakipuja kärsiessä. Tämä kipuepisodi palautti taas mieleen, että ei kannata syödä asioita, joille on allerginen. Vaikkei niistä heti siinä saman tien tulisikaan kummempia oireita

Lue koko postaus tästä