Kesäinen resepti: Kanawrapit lempeän tulisella & makealla mansikka-avokadokreemillä a´la Satu Koo ♡

Kanawapit lempeän tulisella & makealla avokadokreemillä ♡Perusreseptin sain Anton & Antonin ruokakassista, jota tuunailin aikalailla makumaailmaani sopivammaksi. Tein reseptin lähes kokonaan uusiksi, sain vain niin mielettömän idean. Kesäinen resepti.Varoituksen sanana, että nämä wrapit koukuttavat, ovat niin mielettömän hyviä!

Kanawapit lempeän tulisella & makealla mansikka-avokadokreemillä á la Satu Koo
1 pkt tortillalettuja1 friseesalaatti1 pkt kirsikkatomaatteja1 punainen chili1 avokado1 punasipuliripaus vuohenjuustoa1 rasia tuorejuustoa3 rkl Srirachaa½ rasia mansikoita1 rasia Naapurin maalaiskanan suikaleita2rkl oliiviöljyä1 mm suolaa3rkl Mango-Curry maustetta 2rkl Sempion Bulgogi marinaadi
Huuhtele salaatin lehdet ja laita kuivumaan talouspaperin päälle.Poista chilistä siemenet. Kuumenna öljy pannulla, voi olla myös makuöljyä.Pilko chili ohuiksi renkaiksi ja paista pannulla kanasuikaleiden kanssa. Paista kunnes kana on kypsää ja mausta suollala, Mango-Curry seoksella sekä voit laittaa lisää makua tuomaan lorauksen Sempion Bulgogi marinadia.

Halkaise avokado ja poista kivi,lusikoi hedelmäliha kulhoon. Yhdistä kulhossa tuorejuusto, 5 isoa mansikkaa ja avokado sauvasekoittimella kreemiksi, lisää vielä srirachaa. Pilko kirsikkatomaatit, punasipuli, vuojenjuusto ja revi salaatti. Paista pannulla öljyssä kevyesti yhdeltä puolelta tortillalettuja

Lue koko postaus tästä