Kesäkuiset lukuelämykset

Kesäkuu oli äänikirjan kuukausi! Kuuntelin tässä kuussa tämän hauskan, mutta samalla opettavaisen self help -oppaan:Mark Manson: Kuinka olla piittamatta p*askaakaan – Nurinkurinen opas hyvään elämään (kuunneltu äänikirjana, lukijana Aku Laitinen)Ollaan rehellisiä: joskus kaikki menee päin helvettiä ja se pitää vain hyväksyä.

Ihmisille on aivan liian kauan tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Nyt käsi sydämelle: monet jutut maailmassa ja omassa elämässä ovat päin mäntyä.

Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitohössötykselle – se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan pitää hyväksyä puutteet ja rajoitukset.

Tämä kirja tarttuu olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa.
Tekijä Mark Mansonin elämä oli aikamoista rämpimistä ja sekoilua teinivuosista asti sisältäen kapinointia, huumeita, viinaa, ihmisten esineellistämistä sekä irtosuhteita ympäri maailmaa hyväksyntää ja rakkautta etsien. Hän on kirjoittanut omaelämänkerrallisen self help -kirjansa selvästi kaltaisilleen: jotenkin

Lue koko postaus tästä