Kesäkuulumisia


Blogissa on ollut pientä kesätaukoa, sillä olen nauttinut perheen kanssa kesästä ja matkailusta. Kuvaamista rakastavana kännykkäkin välillä täyttyi, sillä kuvia on tullut napsittua monesta eri paikasta. Täytyy sanoa, että kesä on ihanaa aikaa niin täällä Suomessa, kotona nauttien ja kaupungilla ollen täällä Turussa.

On myös ollut kiva vähän reissata autoillen perheen kanssa. Kesäaikaan on kiva ajelle Baltiassa (ja toki muuallakin Euroopassa, missä talvella olisi lunta tai viileää). Me tutustuttiin Baltiaan ja hieman Puolankin puolella käytiin. Instagramstooreissa on saanut seurata meidän matkaa ja muutenkin kesäpuuhia tarkemmin. Siellä olen nyt ollut paljon aktiivisempi. Sinne on jotenkin helpompi ja nopeampi laittaa kuulumisia.

Yksi Baltian roadtripin kohteistamme oli Jelgava.
Baltia on meille ennestäänkin melko tuttu, sillä Viron puolella ollaan oltu useita kertoja. Ollaan tehty myös parina kesänä aiemmin vastaava autokierros Baltiassa. Nyt Latvia ja Liettuakin on melko hyvin kierretty. Tällä kertaa käytiin vähän pienemmissä paikoissa, jotka ei ehkä ole niitä turistin ensimmäisiä vaihtoehtoja Baltiassa kierrellessä. 
Yritän jossain vaiheessa kirjoitella

Lue koko postaus tästä