KESÄKUUN BETTE BOX

Hui, kun aika juoksee! Minun on pitänyt monta kertaa istahtaa koneen ääreen kirjoittamaan viime kuun Bette Boxista, mutta aina se vain jäi. Nyt piti ottaa itseään niskasta kiinni, koska kohta saapuu seuraava Bette Box postiin, joten on aika laittaa viime kuun Bette Boxin sisältö pakettiin.

Viime kuun boxi ei ollut mikään maailman mahtavin, mutta pari kivaa tuotetta boxista löytyi. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että minulta uupuu enää 5 pistettä ilmaisboxiin ja sitten on aika sanoa hyvästi Bette Boxille.

Aloitetaan tuotteiden läpikäyminen lempparituotteistani, jotka olivat Vaseline Original huulivoide ja Glitternisti Fiji XL glitter. Nämä tulivat juuri sopivaan aikaan, koska glitterillä sai kivan säväyksen festarimeikkiini. Glitteri pysyi vaselinin avulla ihan hyvin ihossa, jos vain hiukset olivat kiinni eivätkä päässeet viemään mukanaan glittereitä. Näitä tulee varmasti käytettyä vielä jatkossakin.

Kolmas suosikkini oli Lumenen Luminous Shine-huulikiilto, joka tuli sävyssä Fresh Peach. Töissä tykkään käyttää huulikiiltoja tai -rasvoja, joten tämän varmaan korkkaan loman jälkeen.

AfterSpa Mini Makeup Remover aiheutti

Lue koko postaus tästä