KESÄKUUN BETTE BOX

Holaa perjantai! Uusin Bette Box kolahti tänään jälleen postiin ja kuinkas sattuikaan, juuri viikonlopuksikin sopivasti. Tänään päivällä oli siis mukavaa availla uusin Bette Box vihdoinkin ihanassa aurinkoisessa säässä ulkona ♥ Siispä ihanaa viikonloppua just sulle!

Bette Box on tässä kuussa trooppisissa kesätunnelmissa ja boxista löytyvillä tuotteilla voi myös kotioloissakin virittäytyä viidakkotunnelmaan. Boxin sisältä löytää mm. kangasnaamion rauhoittamaan auringon oton jälkeistä ihoa, kevyen meikkivoiteen täydellisiä hellekelejä varten ja kuivashampoon, jolla syntyy rento rantalookki. Kesään sopivia tuotteita siis 🙂

Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu

VICHY AQUALIA THERMAL REHYDRATION LIGHT CREME KASVOVOIDE

”Kasvovoide auttaa ihoa taistelemaan päivittäisiä kuivattavia rasitustekijöitä vastaan. Mineraalipitoista Vichy Thermal Spa- lähdevettä, kasviperäistä sokeria ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti 48 tuntia. Saatavilla apteekeista. (Ovh. n. 26,00€ / 50ml)”

Boxin ainoa tuote, joka ei ole markettituote. Varmasti mukava kosteuttava tuote, mutta ei jää kuitenkaan itselleni käyttöön. Tämä tuote on kohdennettu alle 30-vuotiaille.

UUTUUS!

LUMENE NORDIC NUDE NATURAL PERFECTION CC-MEIKKIVOIDE

”Ihonhoidollisia vaikutuksia sisältävän koostumuksen sisältämät kapseloidut

Lue koko postaus tästä