Kesäkuun Bette Box 2018

Viimein sain tämän vuoden ensimmäisen BetteBoxini käsiini! Odotin kovasti kesäkuun alkua ja sitä että boxit lähtevät tulemaan. Mulla hieman kesti omani haussa ja näin ollen tämän postauksen julkaisussa, sillä nyt on ollut vähän pidempiä päiviä töissä. Boxi oli kuin olikin odotuksen arvoinen. Olenpa iloinen että viimein kehtasin tilata itselleni tämän ihanan ylläriboxin ja saan jännittää näitä vielä heinä- ja elokuussakin.

Kokonaisuudessaan se oli nimittäin ihan huippu, mieleisiä tuotteita taisi olla kaikki yhtä lukuun ottamatta, mutta sitäkin lähden tietysti testaamaan innolla syksymmällä. Ajattelin tosiaan kertoa mielipiteeni jokaisesta tuotteesta, yhtä oon tosin vain ennättänyt testaamaan, mutta pääasia tässä nyt on mitä mieltä olin boxin sisällöstä.

XZ Omena hiushuuhdeMä kaivelin boxia innolla ja tämä tuote osui silmääni heti, mielenkiintoisin mun mielestä koko boxista. En ollutkaan kuullut koskaan ennen hiushuuhteista. Tämä lupaa hoitaa, silottaa hiusten pintaa ja parantaa kammattavuutta sekä antaa hiuksille kiiltoa. Tämä on poishuuhdeltava tuote, jota voi käyttää kolmella eri tavalla. Shampoon ja hoitoaineen

Lue koko postaus tästä