Kesäkuun Bette Box 2019

Viimein sain kesän ensimmäisen Bette Boxin tänne bloginkin puolelle, aloin jo stressaamaan että ehtiiköhän tää ennen heinäkuuta tänne, no ehtihän se, vaikka kesäkuun vikaa iltaa eletään, hhe. Näitä olette varmaan jo nähneet monessakin eri blogissa, mutta haluan ilmaista myös mielipiteeni tänne kyseisistä tuotteista. Mähän tilasin siis viime kesänä kesäkuiden Bettet itselleni. Tänä vuonna meinasin olla tilaamatta, mutta sitten päätinkin vielä loppuhetkellä tilata itselleni kolme kesän Betteä.

Onneksi tilasinkin, sillä tämä ei ollut pettymys. Ehkä yhden tuotteen olisin vielä itse boxiin lisännyt, mutta muuten ei ole kyllä valittamista lainkaan. Itse kerron mielelläni nyt vain pintapuolisesti mielipiteeni näistä tuotteista, mutta esimerkiksi Linda avaa ihanan kattavasti blogissaan aina mitä tuotteet sisältävät ja kertoo tosiaan tarkemmin aina kaikista tuotteista. Mun lemppari kosmeblogi kyseessä, tsekatkaa!

Glitternistin glitteriä
Mähän ostin muutamaa päivää ennen Betten saamista itselleni kolme glitternistin glitterpurkkia Juhannukselle ja tietysti tästä sitten tuli lisäksi yksi. Punnitsin pitkään kaupassa otanko hopeaa, ja päädyin ottamaan. Ei olisi pitänyt, sillä

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliSulo tuli taloon
Seuraava artikkeliPride