KESÄKUUN BETTE BOX

Taas on kuukausi vierähtänyt nopsaan, kun eilen sai hakea pakettiautomaatista kuukauden Bette Boxin. Viime kuun Bette Box oli niin p***a, että arvasin tämän kuun boksin olevan hyvä – se oli minun mielestäni jopa erinomainen! 🙂

Rexonan Orchid Fresh suihkugeeli – Suihkugeelit ovat aina kivoja ja oli mukava saada kokeiluun Rexonan tuote. Suihkugeeli on ihanan pirtsakan värinen ja tuoksu on ensimmäisten tuoksuttelujen perusteella mukavan kesäinen.

XZ:n hiushuuhde – Hiushuuhteita en paljoakaan ole käyttänyt, joten mielenkiintoista kokeilla jotain uutta. Olen muutenkin tykännyt XZ:n tuotteista, joten toivotaan, että hiushuuhdekin jatkaa samaa rataa :).

Lumenen sävyseerumi ja nestemäinen meikinpohjustaja – Tämän kokoiset näytteet ovat vähän kaksipiippuinen juttu, koska usein tuotetta on näissä niin vähän, ettei täydellistä kuvaa tuotteista saa millään. Pohjustaja kiinnostaa, joten sen ainakin otan heti testiin.

Garnierin Ambre Solaire After Sun kangasnaamio – Olen harkinnut ostavani näitä Garnierin after sun-maskeja, mutta onneksi tämä tuli nyt Bette Boksissa, niin tietää kannattaako näitä edes enempää hankkia. Tuote menee

Lue koko postaus tästä