KESÄKUUN KULUTETUT TUOTTEET

Kesäkuussa kului aika normi määrä tuotteja ja oikeestaan näistä ei ollut kuin yksi sellanen, jota jään oikeesti kaipaamaan – onneks sitäkin saa lisää helposti! 🙂 Jotenkin tuntui, että kesäkuu meni niin hirveetä vauhtia ohi, että en jaksanut keskittyä kosmetiikkapuoleen sen kummemmin. Sain kuitenkin käytettyä parit ikuisuusputelit pois ja hyvä niin.. 

Ensin olin vähän epäileväinen tästä Four reasonsin shimmerin spraystä, joka oli kyllä ihan oikeesti ihan riittävä pitään mun hiukset kurissa, eikä se shimmerisyys ollut yhtään häiritsevä – päin vastoin just hyvä. Tätä voisin harkita ostavani uudelleen, jos hinta olis matalampi. Ihan ok tuote siis. Osiksen hiuslakkaan meni hieman hermo, sillä se sen tuoksu alkoi jo tökkiin nenään aika reippaasti.. tän käyttöön tulee kyllä nyt tauko.  Hyvä tuote, mutta pidemmän päälle en kestäis tota tuoksua.

Dove kokeilun jälkeen muistin taas, että kuinka ihana toi Nivea on!! Dove ei kyllä ihan ajanut mun tarpeita/toiveita ja olinkin sitten aika monta kertaa semihikinen ton käytön jälkeen,

Lue koko postaus tästä