KESÄKUUN LOPPUNEET

Heipsan ♥ Nyt olisi luvassa taas kuun alun tapaan edellisen kuukauden loppuneiden kosmetiikkatuotteiden katsastus. Tuotteita ei taaskaan meinannut loppua sitten niin millään, mutta sain mä juuri ja juuri näistä postauksen aikaiseksi 😉

The Body Shop Satsuma Hand Cream. The Body Shopin käsivoiteet ovat muodostuneet mun suosikeiksi, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta. Loistavasti kosteuttava ja aivan ihanan tuoksuinen käsivoide löytää varmasti paikkansa mun kosmetiikkavarastoistani uudelleenkin. Eli jatkoon!
Tonymoly Pokemon Hand Cream. Tämä käsivoide toi ihan lapsuuden mieleen sitruunan tuoksullaan, joka muistutti hyvin paljon saippuakuplavettä. Voide kosteutti hyvin ja imeytyi nopeasti, mutta tässä tuoksussa en ehkä ostaisi sitä uudelleen. Merkki jatkoon, tuoksu ei.

The Body Shop Banana Hair Mask. Oioi, tämä tuoksui kyllä niin hyvältä! Todella banaanisen tuoksuinen ja kunnolla hoitava hiusmaski, jota käytin hoitoaineen tilalla. Ei paras testaamani hiusmaski, mutta voisin kuitenkin ostaa tämän uudelleen hyvän tuoksun takia. Jatkoon!

Catrice 24h Made To Stay Make Up. Harvoin ihastun mihinkään meikkivoiteeseen näin paljon, mutta tämä voide oli

Lue koko postaus tästä