KESÄLOMALLA POHJOISESSA

Ihanaa perjantaita kaikille! 🙂 

Kirjoittelen tällä hetkellä teille täältä Lapista tuntureiden keskeltä. Tarkemmin sanottuna Enontekiöltä. Täällä on ihan uskomattoman kaunista! 

 Villellä alkoi keskiviikkona kesäloma ja suuntasimme auton nokan kohti pohjoista. Mukaan lähti myös minun perheeni – äitini ja sisarukseni. Ensimmäiseen kohteeseen eli Ranualle matkaa oli 669 kilometriä. Matka pienen taaperon kanssa sujui yllättävän hyvin. Alkumatkasta Elian nukkui suurimman osan. Hän naposteli muroja autossa, katseli Palomies Samia IPadilta, luki kirjoja ja leikki nukella. Ilman sen suurempaa huuto selvittiin kuitenkin perille. Ranuan leirintäalueen leirintämökit ovat kyllä viihtyisiä ja todella siistejä. Meillä oli kaksi neljän hengen mökkiä, joista toisessa oli pieni keittiö.
 Hyvin levätyn yön jälkeen jatkoimme matkaa Enontekiölle. Matkalla pysähdyimme Leville syömään ja jaloittelemaan. Elian pääsi samalla purkamaan energiaa ja juoksentelemaan Monan kanssa. 🙂 Loppu matka sujuikin todella hyvin. Elian otti pienet päiväunet ja touhusi omiaan. Perille päästyämme rentouduimme loppu illan. Mökistä on upeat näkymät ja keskellä yötä ihastelimme auringon paistetta! 
 Tänään vietämme aikaa lähinnä täällä