Kesän ensimmäinen asu

Jacket PrimarkDress BershkaBag Michael KorsShoes Björn Borg 

Tässäpä tämän kesän ensimmäistä asukokonaisuutta. Ei ihan hellelookkia, vaikka helteestä ollaankin saatu nyt nauttia. Kuvissa onkin aivan ihana kukkaloisto taustalla, ai että mä rakastan kesäisin kuvailla enemmän puistoissa, sillä Suomen luonto on kesäisin niin kaunista!

Todella hankala oli muuten olla kameran edessä pitkästä aikaa. Olo tuntui tönköltä ja todella jäykältä, kuten näissä kuvissa sen ehkä huomaa. Lisäksi kuvienottohetkellä ripsi hieman vettä ja pidin sen takia kiirettä, kun ajattelin että kohta sataisi enemmän. Tuntui siis aika hutaisulta nämä kuvat, mutta ei oteta taas liian vakavasti!

Tätä mekkoa en ihan kunnon kesäkelillä valitsisi, sillä täähän on neulemekko. Omistan samaisen mekon harmaana ja se vilahti viime syksynä blogissa, harmaasta mekosta ja lookista pääset näkemään kuvat täältä ja niissä näettekin mekon myös ihan ilman mitään päällystakkia – hauskaa kuin onkin, esittelin tuon mekon syksyn ensimmäisessä asupostauksessa, kun taas tämä vaaleanpunainen on kesän ensimmäisessä asussa, hhe.

Tämä ja tuo harmaa neulemekko ovat

Lue koko postaus tästä