Kesän herkullisin tuoksu


Kesä ja ihanat, makeat kukkaistuoksut kuuluvat erottamattomasti yhteen!

Kesän herkullisimmat hajuvedet tulevat ehdottomasti Escadalta, jonka kausituoksut ovat hurmanneet hedelmäisten tuoksujen ystäviä jo yli 25 vuoden ajan. Näistä makeista kesätuoksuista on muodostunut minulle todellinen must have -tuote, ja niiden ilmestyessä alkuvuonna tiedän, että miehen ystävänpäiväpaketista kuoriutuu aina uusin kausituoksu.

Tämänvuotinen kesätuoksu on Sorbetto Rosso, joka on nimensä mukaisesti kuin ihana, kesäinen sorbetti merenrannalla. Tuoksu on saanut inspiraationsa italialaisesta Amalfin rannikkomaisemasta, ja tätä tuoksutellessa voikin kuvitella kävelevänsä pienen italialaisen merenrantakaupungin kujilla tuulessa hulmuava leninki päällään.

Aikaisempien kausituoksujen tapaan Sorbetto Rosson eksoottinen, sensuelli ja koukuttava, oikea hersyvä ja pirskahteleva hedelmäisten tuoksujen ilotulitus. Sorbetto Rosson saa sydäntuoksunsa vesimelonista, joka antaa tuoksuun pirteyttä ja mehukkuutta. Päärynä, mandariini ja praliini tuovat tuoksumaailmaan puolestaan Escadalle tuttua makeutta. Jälkituoksussa voi huomata myskiä ja hartsia, jotka tekevät tuoksusta kuin tuoksusta sensuellin.

Vaikka Sorbetto Rosso on eau de toilette, se on sen verran voimakas tuoksu, että se kestää iholla moitteetta koko päivän.

Löytyykö sieltä ruutujen takaa

Lue koko postaus tästä