Kesän nysäkynnet

Mie mietin pitkään kehtaanko edes esitellä näitä miun kesän nysäkynsiä, mutta annetaan nyt palaa! Laitan tähän samaan postaukseen kaikki kolmet nysät niin saanpahan ne pois mielestä 😀
Varoitan jo näin etukäteen, että näihin kynsiin panostin vielä vähemmän mitä ennen kesää panostin. Miun pitää nyt kyllä hengähtää rauhassa, että kehtaan lisätä kuvat tänne.


No niin, tässä ensimmäiset nysät. Voin kertoa, etten tykännyt näistä yhtään. Pohjalle lakkasin pari kerrosta Essencen #lucky lakkaa ja päälle kaivoin vanhat siirtokuvat. Siirtokuvien päälle töpöttelin vielä Orlyn Prisma Gloss Silver kimalle lakkaa. Ai että… ei jatkoon.

Pitää kerätä taas rohkeutta seuraaviin kynsiin.

No niin. Ei yhtään sen hienommat kynnet kuin edellisetkään. HUOH! Lakaksi valitsin (fiksuna tyttönä, kun ajattelin nudelakan valehtelevan pituutta lisää) OPIn lakan You’re So Vain-illa. Jälleen päälle siirtokuvat ja kimalletta. Joo, ei pääse nämäkään jatkoon.

Voi luoja… kirsikkana kakun päällä. Näillä lakkauksilla mentiin juhannus… Jos kerron vain, että lakkana on Picture Polishin lakka London, en muuta.

No niin, nyt vielä kun kehtaisin painaa

Lue koko postaus tästä