Kesän raikkaat korallit +videokaava

Kuosi-ihastuksena Aarrekidin Coral Reef! Ompelin tytöille ihanat korallimekot äitienpäiväksi. Aarrekidin korallikuosi on tuore kangasihastuminen ja se näyttää niin raikkaalta pienten päällä.

Kuosissa on hauskaa, että sen voi selkeästi kohdistaa osumaan yksiin leggareissa ja mekossa.  
KesäkuosiOmpelin tytöille taas mekot! Tämä ihana korallikuosi on uusin kangasrakastumiseni. Haaveilin jo etukäteen miltä valkoinen raikas mekko näyttäisi ruskettunutta ihoa vasten hiekkarannalla auringon laskiessa.  Ihana! Ja täydellinen tyttöjen kesävaatteisiin. Odotin kärsimättömästi päästä sitä ompelemaan. Sain ommeltavaksi tätä ihanaa korallia Aarrekidiltä ja metrin palasta sai ommeltua hyvin 110 ja 92 kokoiset tyttöjen mekot ja leggarit. 

Tämä Aarrekidin Coral reef klik* kuosi on vaan niin ihana! Ja sitä on myös valmiina vaatteina lapsille ja naisille Aarrekidillä ja sieltä sen bongasinkin lapsimessujen aikoihin. Samalla ihastuin Aarrekidin suloiseen Scuba Miceen klik* ja naisten v-selkämyksellä varustettuihin  nappimekkoihin klik*. Ihan mahdottoman kaunis malli.

Selatessani huomasin, että Aarrekid oli uudistunut kaikin puolin ja vieläpä kivalla tavalla kun naisten vaatteisiin oli panostettu enemmän. Ihania!

Kurkkaa Aarrekidille tästä! Klik*

Korallimekon ompelu
Tytöt ovat kasvaneet viime kesän lyhythihaisista ja lämpöisten tullen kesävaatteet

Lue koko postaus tästä