Kesän suosikit

Kesä alkaa olla lopussa, lauantaina on syyskuun eka päivä ja vaikka oonkin ollut jo viikon tai pari erittäin syksyisissä fiiliksissä, niin virallisesti mun syksyni alkaa syyskuussa. Jes, toinen suosikki vuodenaikani ♥ Ensi viikolla olis tarkoituksena käydä läpi Summer bucket list ja pari kesäistä asuakin olisi vielä jemmassa, sitten vaan syksyisiin juttuihin ja syyspukeutumiseen, yay!

Nyt olis kuitenkin aika tsekata mun kesän suosikit, näitä on kertynyt muutamia pitkin kesää työpöydän kansioon ja oonkin jo kaipaillut näiden tekoa. Keväällä tämä postaus jäi nimittäin pois muutamista hassuista syistä, mua ei vaan inspannut ja kameraan ei tullut koskettua.

The Body Shop Virgin Mojito suihkugeeli on noussut kesän kausituoksuista kaikkein suosituimmaksi mulla. Tämän kävin nappaamassa heti alkukesästä, kun sain kaikki muut suihkugeelini sopivasti kuluteltua pois.

The Body Shop Mango vartalonkuorinta valikoitui tällä kertaa kesäisen tuoksunsa vuoksi. Oikeasti olin etsimässä erästä toista, olikohan se kaakaon tuoksuista vartalonkuorintaa Body Shopilta, mutta harmikseni sain kuulla että se on lopetettu. Se ei