KESÄN SUOSIKKI MEIKKI TUOTTEENI LUMENELTA

Helou ja ihanaa aurinkoista ja kesäistä keskiviikkoa! Kesähällän meikiltä halutaan mahdollsimman paljon suojaa ja heleyttä, mutta silti myös peittävyyttä. Kesän saapuessa paksut meikit jätetään sivuun ja nautitaan auringosta. Lumenen uutuus meikkivoiteen, Lumenen Nordic Nude Natural Perfection CC-voiteen avulla tämä kaikki saavutetaan helposti ja ihanasti.

Tähän tuotteeseen ihastuin heti välittömästi ja ilman tätä kesäni ei olisikaan enään meikkien suhteen niin ihana. Tämä kyseinen Lumenen meikkivoide ei ole ollenkaan samanlainen kuin heidän super suosittu CC- voide, joka kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Vaikka tämä ei ole kovinkaan peittävää, peittää se silti ja tuo iholle pientä sävyä sekä täydellisen mattaisen pinnan. Tämä vain on aiemmasta CC- voiteesta vähemmän peittävää ja paljon kevyempää – kuin kosteuvoidetta melkeinpä. Muuten tämä on lähes samanlaista kuin se super suosittu toinenkin CC-voide.

Kevyt hoitovaikutteinen koostumus viimeistelee ihon täydelliseksi tehden siitä super luonnollisen lopputuloksen. Suojakerroin 25 suojaa myös ihoa varmasti haitallisilta säteiltä ihanan helteisen kesäpäivän aikana. Hoitovaikutteisen koostumuksen vuoksi iho tuntuu myös hyvin

Lue koko postaus tästä