Kesän tärkein: matkarattaat!

Yhteistyössä Jollyroom*Kesän reissut ja tapahtumat vauhdittavat meidänkin perheen kalenteria. Oikeastaan se ei ihan hirveästi vaadi, että saa noi pienet tyttöset liikkeelle ja helpotusta tuokin meidän jättimäinen piha jolla saa aikaiseksi retken jos toisenkin. Erilaiset tapahtumat ja menot käyvät kuitenkin aika rankasti vielä pienten jaksamiselle (ja varsinkin äidin!) niin oli ihan huippua että päästiin testaamaan Jollyroomista saatuja Petite Chérien Doux uutuus/matkarattaita. 


Mulle tärkeitä kriteerejä rattaissa ovat aina olleet hyvä liikuteltavuus, kuomun peittävyys ja nopea ja helppoa kasaus. Ja ihan oikeesti, voitteko uskoa että nämä kolme asiaa yhdistyy näissä Petite Cherieissä! Oon ollu myös aika skeptinen tällaisten ”pikkumerkkien” kanssa mutta nyt voin käsi sydämellä sanoa että ne on taputeltu pois ikiajoiksi.

Koska lapset osaavat jo itse kävellä, en osaa rattailta enää toivoa ihan niin paljon kuin vaunuiässä. Ei niiden tarvitse enää olla niin jykevät ja vankat, vaan ehdottomasti sirot, nopeasti kasaan taittuvat. Pienet ovat vielä niinkin kovin välillä levon tarpeessa, ettö on mahtavaa että myös

Lue koko postaus tästä