Kesäseikkailulla Lystilässä ja Nauvossa

Vehreys, lämpö, taukoamaton linnunlaulu ja mukavat kesäseikkailut! Niiden aika on todellakin täällä, vaikka aika paljon kyllä sataa ja on vähän apaattistakin. Kun eräänä lauantaipäivänä suuntasimme pienelle seikkailulle saaristoon, ei onneksi satanut eikä tunnelmani ollut apaattista nähnytkään. Aurinko paistoi lämpimästi. Minulla oli ylläni uusi kirsikkakuvioinen mekkoni, jonka helmat hulmusivat viileässä merituulessa, kun seisoimme Nauvon lossin kannella.

Kesämekkoa, kesäkukkia ja kesäherkkuja! (Kaikki kuvat ovat toveri Krotin kännykältä.)
Seikkailumme ensimmäinen kohde oli Kuusistossa sijaitseva Lystilän puutarha, missä kävimme tekemässä muutamia taimihankintoja parvekepuutarhaan. Lystilä on osoittautunut hyväksi valinnaksi silloin, kun jonkin olennaisen kasvin esikasvatus ei ole ottanut onnistuakseen tai sitä ei ole löytynyt Uudenkaupungin kukkamessuilta tai muualtakaan. Taimet ovat reippaita ja kohtuuhintaisia, ja paikka on oikein viihtyisä. Nyt mukaamme lähti muun muassa potra chilintaimi ja muutama kesäkukka.

Kuusistosta matka jatkui Nauvoon. Ruokailimme perinteisesti L’Escalessa, jonka ruokalistalle oli ilmaantunut uusia vaihtoehtoja sitten viime käyntini. Otin täytetyn paprikan ja olin siihen oikein tyytyväinen. Ruoka maistui hyvältä, oli monipuolista ja

Lue koko postaus tästä