Keski- ikä tuntuu….miltä? Uudistumisen ihanuus

Miltä keski- ikä tuntuu? 

Alkuun ahdistavalta, jännältä, pelottavalta, tyhjältä, vanhalta, seinäruusulta, rupsahtamiselta…. Sitten noiden jälkeen mahdollisuudelta, omalta itseltään, vapaalta, vahvalta, seksikkäältä, tulevaisuudelta.

Olen aina sanonut, että ihmisen elämä on mahtavaa aikaa uusiutua niin monta kertaa, kun on vaan tarvis. Itselläni asiat ja se, miten näen itseni menevät ikään kuin sykleissä: ensin tulee ahdistus, tunne että muutos tulossa, alkuaskeleet muutokselle ja sitten se muutos. 

Aiheena voi olla ihan mitä vaan: oman itsensä näkeminen uudessa valossa, oppiminen, tajuaminen, hiustyyli…ihan mitä vaan. Jos ihminen olisi ihan valmis joku päivä niin aika tylsää se olisi, kun ei olisi mitään odotettavaa, mitään jännää edessä. 
Itse taidan uudistaa, tai voisiko sanoa, kasvan, aika useasti. En jaksa peitellä sitä enää, ja välillä siitä saan ehken kuvan, että totaalinen tuuliviirihän tuo on! Vaan itse ajattelen siitä enempi niin, että kasvan ihmisenä, opin uutta että laajennan näkemyksiäni. Aika mahtava fiilis tajuta, että niitä hassujakin unelmia kohden voi oikeasti mennä! 

Keski- iässä pitää olla jo

Lue koko postaus tästä