Kestonenäliinat vanhoista tyynyliinoista


Tiesitkö, että meillä kestoillaan? Et, noh minäpä kerron meidän kestoista. Lähes mitä tahansa voi tehdä kestoversiona ja parasta on se, että ne voi tehdä oman kaapin tekstiileistä. Näin säästyy iso tukku rahaa kun ei tarvitse koko ajan ostaa nenäliinoja, toinen hyvä juttu on se, ettei tekstiilijätettä synny isoja määriä ja kolmas, joka minulle on todella tärkeä…Nimittäin, nenä ei mene rikki kun ompelee pehmeistä, jo vanhuus kuluneista materiaaleista. Kuten nyt tyynyliinoista.
Tulikin jo aika lyhyesti kerrottua miksi olemme vaihtaneet kestotuotteisiin. Aluksi homma oli hiukan hankala mutta nykyään osa omaa elämää, ettei edes aina tajua, että meillä kaikki on kestoja. Tai no, vessapaperi ei ole kestotuote meillä. Mutta moni muu on ja lisää on tulossa, kunhan tässä saan aikaiseksi.
Kaikki kestot voi toteuttaa kierrätysmateriaaleilla, ei tarvitse olla uusia kankaita. Mielikuvitus on rajana kun aloittaa tekemään kasseja. Itselläni on monen monta ja erilaista kestokassia ja käytän niitä nykyään enemmän kuin tavallisia laukkuja. Minulta löytyy eri

Lue koko postaus tästä